Uutiset


KKP:n Perhepartiotoiminta alkaa su 21.11.2021

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 5.11.2021 klo 0.58

Keravan Korvenpojat aloittaa perhepartiotoiminnan, jonne ovat tervetulleita alle kouluikäiset sekä heidän huoltajansa. Myös vanhemmat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Perhepartiotapaamisia on kerran kuukaudessa retkeilyn ja ulkoilun parissa. Ensimmäinen perhepartiokerta on sunnuntaina 21.11. klo 10-13 Jokimiehessä (Koukkusuontie 15). Ohjelmassa on toisiimme tutustumista, rakentelua ja makkaranpaistoa. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset ensimmäiselle kerralle (viim. 18.11.)
Hanna Liisanantti, hanna.liisanantti(at)gmail.com

Kuva: Hanna Liisanantti

Uudenmaan Partiopiirin rautainen ansiomitali Viktor Karlssonille

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 7.8.2021 klo 7.23

Uudenmaan Partiopiiri on myöntänyt lippukunnan ehdotuksesta Viktor Karlssonille rautaisen ansiomitalin partiotoiminnan edistämisestä.

"Rautainen ansiomitali myönnetään partiolaiselle, joka on aktiivisesti mahdollistanut partiotoimintaa lippukunnassa, piirissä tai keskusjärjestössä. Havaintoaika vähintään 1 vuosi. Ansioiksi ei edellytä pitkäaikaisia partiotehtäviä tai partiohistoriaa. Mitaliin kuuluu nauhalaatta." - Uudenmaan Partiopiirin palauteohje.

Viktor on edennyt nousujohteisesti partiourallaan, toimien viimeksi tarpojaryhmän vetäjänä. Kasvaessaan partiolaisena, Viktor on myös toiminut useiden vuosien ajan hallituksen jäsenenä ja ottanut lisää vastuuta lippukunnan kalustonhoitajana. Kaikissa vastuutehtävissään Viktor on ollut tunnollinen, luotettava ja aktiivinen. Nuoremmat partiolaiset ovat voineet tukeutua häneen. Pienille partiolaisille Viktor on ollut aina se luotettava vanhempi partiolainen, muttei kuitenkaan vielä tylsä aikuinen.

Lippukunnanjohtaja Hanna Liisanantti ja lippukunnanjohtajan apulainen Annika ”Kinna” Tupeli luovuttivat mitalin Viktorille 30.5.

Lippukunta onnittelee Viktoria huomionosoituksesta!

Kuva: Sami Carlenius


Suomen Partiolaisten hopeinen ansiomitali Lassi Veikkoselle

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 7.8.2021 klo 6.56

Suomen Partiolaiset (SP) on myöntänyt lippukunnan ehdotuksesta lippukunnassa ja partiossa pitkään toimineelle Lassi Veikkoselle hopeisen ansiomitalin.

"Hopeinen ansiomitali voidaan myöntää partiolaiselle tunnustuksena pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta lippukunnassa, partiopiirissä tai järjestössä. Hopeisen ansiomitalin saaja toimii vaativissa partiotehtävissä ja niitä leimaa nousujohteisuus. Partiotehtäviä saajalla tulee olla vähintään 12 vuoden edestä." - Suomen Partiolaisten ansiomerkkiohje.

Lassi on edennyt partiourallaan johdonmukaisesti ja partiomenetelmän mukaisesti sudenpennusta lippukunnanjohtajaksi. Lassi on ollut vuosia lippukunnan johtajiston kantavana voimana, viimeisimpänä hoitaen sihteerin ja rahastonhoitajan tehtäviä. Näissä tehtävissään hän on ollut korvaamaton tuki lippukunnanjohtajalle. 

Hallinnon lisäksi Lassi on toiminut ryhmänjohtajana eri ikäkausissa, antaen ikäryhmälle sopivasti haastetta niin, että myös pienten partiolaisten polku on ollut nousujohteinen. Johtajana Lassi on aina ollut hyvänä apuna myös muiden ryhmien johtajille esimerkiksi erätaitojen kouluttamisessa. Näitä samoja taitoja Lassi on ollut kehittämässä kisatessaan ahkerasti. 

Lippukunnanjohtaja Hanna Liisanantti ja lippukunnanjohtajan apulainen Annika ”Kinna” Tupeli luovuttivat mitalin Lassille tiistainen 8.6. kesken tämän työpäivän.

Lippukunta onnittelee Lassia huomionosoituksesta!

Kuva: Hanna Liisanantti

Suomen Partiolaisten Pyhän Yrjön Plaketti Juuso Vilppaalle

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 14.4.2021 klo 11.24

Suomen Partiolaiset (SP) on myöntänyt lippukunnan ehdotuksesta lippukunnan pitkäaikaiselle toiminnantarkastajalle Juuso Vilppaalle Pyhän Yrjön Plaketin.

"Pyhän Yrjön plaketti voidaan myöntää partiotoiminnan ystävälle tai tukijalle lippukunnan, partiopiirin tai valtakunnallisen partiotoiminnan hyväksi koituneen ansiokkaan toiminnan perusteella. Pyhän Yrjön plakettia myönnetään kahta eri kokoa: pientä yksityisille henkilöille ja suurta yhteisöille.” Suomen Partiolaisten ansiomerkkiohje.

Juuso on toiminut ansiokkaasti Korvenpoikien toiminnantarkastajana vuosien ajan, ollen tarkka ja ohjaava vaikuttaja taustalla.

Lippukunnanjohtaja Hanna Liisanantti ja lippukunnanjohtajan apulainen Annika ”Kinna” Tupeli luovuttivat plaketti Juusolle tiistaina 13.4. Juuso yllätettiin luovutuksella kesken arkisen hiustenleikkuun.

Täydellisesti yllättynyt toiminnantarkastajamme oli sydämellisesti kiitollinen ja otettu tästä huomionosoituksesta.

Lippukunta onnittelee Juusoa huomionosoituksesta!


Kuva: Ullamaija ”Ultsi” Kaippio

Korvenpoikien partiosyksy avattiin Syyskauden avajaisissa

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 8.9.2020 klo 5.58

Korvenpojat kokoontuivat perinteisiin Syyskauden avajaisiin torstaina 27.8. Jokkarille. Tapahtumaan osallistui 47 korvenpoikaa tai heidän perheenjäsentä. Alkusanojen sekä ikäkausiryhmien ja hallituksen esittelyn jälkeen vuorossa oli ohjelmaa rastikiertona. Kierron aikana osallistujat pääsivät harjoittelemaan kyykkää, puujaloilla kävelemistä sekä solmuja. Kaikki pääsivät myös nuotiolle paistamaan makkaroita.


Kuva: Olli "Oka" Sariola

Syyskauden avajaiset 27.8.

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 25.8.2020 klo 3.21

Korvenpoikien syyskauden avajaiset pidetään torstaina 27.8. klo 18 Jokkarilla (os. Koukkusuontie 15). Tapahtuman kesto on noin 1,5 tuntia ja se pidetään kokonaan ulkona.

Mukaan tarvitset:
  - Oma muki
  - Partiohuivi (jos on)
  - Istuinalusta
  - Makkaratikku (jos löytyy)
  - Kahden nyrkin kokoinen kivi uuden nuotiopaikan muurauksen (jos löytyy, niin saa tuoda vaikka useamman)

Tervetuloa koko perheen voimin!

Kaikkien yhteisen turvallisuuden vuoksi osallistuthan tapahtumaan vain täysin terveenä.

Lisätietoja,

Hanna Liisanantti
Lippukunnanjohtaja


Kuva: Elina Sirainen

Loppukevään ja kesän partiotoiminta

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 11.5.2020 klo 13.14   [ 12.5.2020 klo 1.43 päivitetty ]

Lippukunnan hallitus ja johtajaneuvosto kokoontui eilen päättämään yhteisistä linjauksista loppukevään ja kesän partiotoiminnasta. Linjaukset tehtiin Suomen Partiolaisten yleisten ohjeistusten pohjalta.

1. Etäkokoontumisia jatketaan mahdollisuuksien mukaan. Touko-kesäkuun vaihteessa kukin ryhmä voi järjestää ulkona kevätkauden päätöstapaamisen. Jos ryhmän koko on alle 10 henkilöä, tapaaminen voi olla toukokuun puolella. Isommat ryhmät kokoontuvat vasta kesäkuussa. Tapaamisissa on huomioitava turvavälit ja hygieniaohjeistukset. Ryhmien johtajat ilmoittavat kukin omalle ryhmälleen, milloin ja missä tapaaminen järjestetään.

2. Piirileiri Valkamaa ei järjestetä kesällä 2020. Sen siirrosta kesälle 2021 tehdään selvitystä Uudenmaan partiopiirissä. Lippukuntamme ei turvallisuussyistä järjestä piirileiri Valkamaa korvaavaa lippukuntaleiriä kesällä 2020. Ryhmät saavat järjestää heinä-elokuussa päiväretkiä. Yöretkiä emme järjestä toistaiseksi. Päiväretkilläkin huolehditaan turvaväleistä ja hygieniasta.

Syyskausi alkaa viikolla 34. Toivon kovasti, että siinä vaiheessa pääsisimme jatkamaan normaalia partiotoimintaa viikkotapaamisineen. Syyskauden avajaistapahtuma järjestetään Jokkarissa 27.8. klo 18.00.

Partiotaitoja ja erähenkeä voi hyvin pitää yllä myös näin poikkeustilan aikana. Vaikka leirit ja yöretket on peruttu tulevalta kesältä, toivotan teille aurinkoista, luonnonläheistä ja retkeilyaktiivista kesää omien perheiden ja lähipiirin kanssa.

Partioterveisin
Hanna Liisanantti
lippukunnanjohtaja


Kuva: Mikko "Grape" Rantala

Lippukunnan sääntömääräinen kevätkokous 2020

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 11.5.2020 klo 12.58   [ 12.5.2020 klo 1.41 päivitetty ]

Lippukunnan sääntömääräinen kevätkokous oli tarkoitus pitää sunnuntaina 22.3., mutta puhjenneen koronapandemian vuoksi kokousta siirrettiin. 

Keravan Korvenpoikien sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tiistaina 2.6. klo 18.00 Jokkarissa (Koukkusuontie 15) väkimäärästä ja säätilasta riippuen ulko- tai sisätiloissa.

Käsiteltävät asiat:
- Toimintakertomus ja tilinpäätös 2019
- Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle vuodelta 2019
- Muut käsiteltävät asiat (toimitettava hallitukselle 2 viikkoa ennen kokousta)

Tervetuloa mukaan!

Partioterveisin
Hanna Liisanantti
lippukunnanjohtaja


Kuva: Iiro Lehtiniemi

Partiotoiminnan tauko jatkuu kevään loppuun saakka

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 1.4.2020 klo 10.03

Hei kaikki Keravan Korvenpojat!

Suomen Partiolaisten ohjeistuksen mukaisesti Keravan Korvenpojat jatkaa etäpartiointia kevätkauden loppuun asti. Meillä tämä tarkoittaa viikkotapaamisten lisäksi pääsiäis- ja kevätretken, partiotaitokilpailujen sekä mahdollisten muiden tapahtumien perumista 31.5. saakka.

Etäpartiointi on lähtenyt monilla ryhmillä hienosti käyntiin ja kannustankin kaikkia Korvenpoikia osallistumaan virtuaalisiin partiomahdollisuuksiin.

Kesän Valkama-leirin järjestämisestä päätökset tehdään myöhemmin keväällä.

Tsemppiä kaikille tähän erikoislaatuiseen kevääseen!


Partioterveisin
Hanna Liisanantti
lippukunnanjohtaja


Kuva: Mikko "Grape" Rantala

Lippukunnan sääntömääräinen kevätkokous siirtyy

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 22.3.2020 klo 4.54

Sunnuntaina 22.3. ilmoitetuksi pidettävä lippukunnan sääntömääräinen kevätkokous siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Selvitimme mahdollisuutta etäkokouksen järjestämiseen, mutta se ei valitettavasti ollut mahdollista. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.


Partioterveisin
Hanna Liisanantti
lippukunnanjohtaja


1-10 of 149