Uutiset‎ > ‎

Loppukevään ja kesän partiotoiminta

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 11.5.2020 klo 13.14   [ 12.5.2020 klo 1.43 päivitetty ]
Lippukunnan hallitus ja johtajaneuvosto kokoontui eilen päättämään yhteisistä linjauksista loppukevään ja kesän partiotoiminnasta. Linjaukset tehtiin Suomen Partiolaisten yleisten ohjeistusten pohjalta.

1. Etäkokoontumisia jatketaan mahdollisuuksien mukaan. Touko-kesäkuun vaihteessa kukin ryhmä voi järjestää ulkona kevätkauden päätöstapaamisen. Jos ryhmän koko on alle 10 henkilöä, tapaaminen voi olla toukokuun puolella. Isommat ryhmät kokoontuvat vasta kesäkuussa. Tapaamisissa on huomioitava turvavälit ja hygieniaohjeistukset. Ryhmien johtajat ilmoittavat kukin omalle ryhmälleen, milloin ja missä tapaaminen järjestetään.

2. Piirileiri Valkamaa ei järjestetä kesällä 2020. Sen siirrosta kesälle 2021 tehdään selvitystä Uudenmaan partiopiirissä. Lippukuntamme ei turvallisuussyistä järjestä piirileiri Valkamaa korvaavaa lippukuntaleiriä kesällä 2020. Ryhmät saavat järjestää heinä-elokuussa päiväretkiä. Yöretkiä emme järjestä toistaiseksi. Päiväretkilläkin huolehditaan turvaväleistä ja hygieniasta.

Syyskausi alkaa viikolla 34. Toivon kovasti, että siinä vaiheessa pääsisimme jatkamaan normaalia partiotoimintaa viikkotapaamisineen. Syyskauden avajaistapahtuma järjestetään Jokkarissa 27.8. klo 18.00.

Partiotaitoja ja erähenkeä voi hyvin pitää yllä myös näin poikkeustilan aikana. Vaikka leirit ja yöretket on peruttu tulevalta kesältä, toivotan teille aurinkoista, luonnonläheistä ja retkeilyaktiivista kesää omien perheiden ja lähipiirin kanssa.

Partioterveisin
Hanna Liisanantti
lippukunnanjohtaja


Kuva: Mikko "Grape" Rantala

Comments