Uutiset‎ > ‎

Suomen Partiolaisten hopeinen ansiomitali Lassi Veikkoselle

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 7.8.2021 klo 6.56
Suomen Partiolaiset (SP) on myöntänyt lippukunnan ehdotuksesta lippukunnassa ja partiossa pitkään toimineelle Lassi Veikkoselle hopeisen ansiomitalin.

"Hopeinen ansiomitali voidaan myöntää partiolaiselle tunnustuksena pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta lippukunnassa, partiopiirissä tai järjestössä. Hopeisen ansiomitalin saaja toimii vaativissa partiotehtävissä ja niitä leimaa nousujohteisuus. Partiotehtäviä saajalla tulee olla vähintään 12 vuoden edestä." - Suomen Partiolaisten ansiomerkkiohje.

Lassi on edennyt partiourallaan johdonmukaisesti ja partiomenetelmän mukaisesti sudenpennusta lippukunnanjohtajaksi. Lassi on ollut vuosia lippukunnan johtajiston kantavana voimana, viimeisimpänä hoitaen sihteerin ja rahastonhoitajan tehtäviä. Näissä tehtävissään hän on ollut korvaamaton tuki lippukunnanjohtajalle. 

Hallinnon lisäksi Lassi on toiminut ryhmänjohtajana eri ikäkausissa, antaen ikäryhmälle sopivasti haastetta niin, että myös pienten partiolaisten polku on ollut nousujohteinen. Johtajana Lassi on aina ollut hyvänä apuna myös muiden ryhmien johtajille esimerkiksi erätaitojen kouluttamisessa. Näitä samoja taitoja Lassi on ollut kehittämässä kisatessaan ahkerasti. 

Lippukunnanjohtaja Hanna Liisanantti ja lippukunnanjohtajan apulainen Annika ”Kinna” Tupeli luovuttivat mitalin Lassille tiistainen 8.6. kesken tämän työpäivän.

Lippukunta onnittelee Lassia huomionosoituksesta!

Kuva: Hanna Liisanantti

Comments