Uutiset‎ > ‎

Tarpojavartioiden välinen toimintakilpailu on tämän kevään osalta päättynyt

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 2.6.2014 klo 7.43   [ 2.6.2014 klo 7.44 päivitetty ]

Kilpailu osoittautui riittävän haasteelliseksi. Lopputuloksesta huomaa, että lippukuntamme tarpojavartiot toimivat. Omput olivat ainut vartio, joka kävi ”retkellä” ja nukkui muoviveneessä. SitruunaSammakot taas oli ainut vartio, joka hyödynsi Jokkarin käyttöoikeutensa. Retkikulttuurin elvyttäminen on selvästi edelleen vaiheessa. Minkkien Elli ja Henna saivat VJ-kurssin suoritettua.

 

Voitosta kamppailleet vartiot erottuivat jo maaliskuun alussa. Kisa voitosta oli erittäin tiukka, samoin kisa kolmannesta sijasta. Alkuperäisten sääntöjen noudattaminen olisi mahdollistanut kisan seuraamisen ”reaaliajassa” jokaisen kuukauden alussa. Valitettavasti tätä mahdollisuutta eivät aivan kaikki vartiot saaneet käytettyä hyväkseen ja Samoojaluotsitiimi sai osan kisaraporteista luvattoman paljon myöhässä.

 

Vartioiden välisen toimintakilpailun ohessa saatiin arvokasta tietoa tarpojien aktiivisuudesta. Poikatarpojista erottui aktiivisuudessa yli muiden Ilveksen Pyry. Minkkien Henna osallistui ainoana vartiostaa PT-kisoihin kevään aikana.  SitruunaSammakoiden Vilma oli sekä talvi- että kevätkisoissa. Ompuista Wilma, Aino ja Selma kisasivat myös molemmat piirin oranssit.

 

- Kisassa neljänneksi kipusivat Minkit, pisteillä 53,50, arvosteluun palauttamattomasta päiväkirjasta huolimatta.

- Kolmanneksi tuli Ilves pisteillä 63,50 !

- Toiseksi Omput, joilla tuli useita pistemenetyksiä deadlinejen ylityksistä, pisteet 141,16.

- Voiton vei SitruunaSammakot pisteillä 144,05!!

 

(Ahkeralla osallistumisella olisi voinut saavuttaa esimerkiksi 256 pistettä.)

 

Lippukunta muistaa voittajaa evoluutio erätoverilla eli toverillisemmin evokamulla, joka on tulevaisuuden majoite jo tänään! Omput saavat oman Trangian. Muita palkintoja ei jaeta, koska kolmannen pisteet olivat alle puolet neljännen pisteistä. Pistekertymät ovat luettavissa kolon seinältä.

 

Kiitos toimintakisaan osallistuneille tarpojavartioille ja hyvää kesää!

 

Samoojaluotsitiimin puolesta Make

Comments