Uutiset‎ > ‎

Uudenmaan Partiopiirin rautainen ansiomitali Viktor Karlssonille

lähettänyt Iiro Lehtiniemi 7.8.2021 klo 7.23
Uudenmaan Partiopiiri on myöntänyt lippukunnan ehdotuksesta Viktor Karlssonille rautaisen ansiomitalin partiotoiminnan edistämisestä.

"Rautainen ansiomitali myönnetään partiolaiselle, joka on aktiivisesti mahdollistanut partiotoimintaa lippukunnassa, piirissä tai keskusjärjestössä. Havaintoaika vähintään 1 vuosi. Ansioiksi ei edellytä pitkäaikaisia partiotehtäviä tai partiohistoriaa. Mitaliin kuuluu nauhalaatta." - Uudenmaan Partiopiirin palauteohje.

Viktor on edennyt nousujohteisesti partiourallaan, toimien viimeksi tarpojaryhmän vetäjänä. Kasvaessaan partiolaisena, Viktor on myös toiminut useiden vuosien ajan hallituksen jäsenenä ja ottanut lisää vastuuta lippukunnan kalustonhoitajana. Kaikissa vastuutehtävissään Viktor on ollut tunnollinen, luotettava ja aktiivinen. Nuoremmat partiolaiset ovat voineet tukeutua häneen. Pienille partiolaisille Viktor on ollut aina se luotettava vanhempi partiolainen, muttei kuitenkaan vielä tylsä aikuinen.

Lippukunnanjohtaja Hanna Liisanantti ja lippukunnanjohtajan apulainen Annika ”Kinna” Tupeli luovuttivat mitalin Viktorille 30.5.

Lippukunta onnittelee Viktoria huomionosoituksesta!

Kuva: Sami Carlenius


Comments