Uutiset‎ > ‎

Vappumarssi-nahkalilja

lähettänyt Elina Sirainen 13.4.2012 klo 1.00   [ päivittänyt 4.5.2018 klo 9.05 Iiro Lehtiniemi ]
Vappumarssi-nahkalilja järjestetään tänä vuonna 27. - 29.4.2012.

Tapahtumaan saavat osallistua samoajat, vaeltajat ja aikuiset (alaikäraja 15 vuotta, alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus). Tapahtuma on avoin myös partion ulkopuolisille, vinkkaa siis kaikki kaverisi mukaan, tiedät miten hauskaa marssiminen voi olla. Suoritettavissa ovat kaikki nahkaliljan tasot (vihreä 40 km, punainen 50 km, harmaa 60 km). Tapahtuma järjestetään eteläisessä Sipoossa.

Suoritusaika on 24 tuntia, ja lähtöajat ovat perjantaina 27.4. kello 20:00 yön selkään lähtijöille ja lauantaina 28.4. kello 08:00 päiväsuorittajille. Maalissa on tarjolla ruokaa, mahdollisuus saunoa, hoitaa jalkoja ja viettää iltaa. Aamulla lähteville tarjotaan mahdollisuus yöpyä paikan päällä ennen suoritusta.

Osallistumismaksu on 20 euroa. Hinta sisältää suorituksen valvonnan ja huollon, majoituksen, ruoan, saunan ja suoritusmerkin. Ilmoittautuneille toimitetaan maksu- ja saapumisohjeet.

Lisätietoja nahkaliljasta: http://wiki.partio.net/Nahkalilja.

Lisätiedot tapahtumasta:
http://www.puskapartiolaiset.fi/vappumarssi
tai 040 717 6856 (Anssi Ikonen).

Liljasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua 22.4. mennessä. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, lippukuntasi (jos olet partiolainen), syntymäaikasi, yhteystietosi, minkä matkan haluat marssia, kummassa lähdössä haluat lähteä sekä mahdolliset terveydelliset seikat (allergiat, sairaudet). Jos lähdet aamulähdössä, kerro myös, tuletko paikan päälle jo illalla. Jos osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, toimi siis nopeasti!
Comments